Reviews


Danny & Gaby

Wij willen jullie bij deze nogmaals bedanken voor een geweldig feest.   Wij hebben het echt top gehad en kregen een hoop complimenten over de muziek etc.   Mede dankzij jullie was het een geweldig feest.

 Wij gaan jullie zeker aanraden aan andere als ze een feest willen geven. 


Rianne &   Dave

Wij willen jullie even laten weten dat wij  een super avond hebben gehad. De dj haakte goed in op de wensen van de gasten en die van ons.  We hadden een dansje ingestudeerd en de dj haakte daarna heel goed in op het volgende nummer.  Een en al lof voor jullie. Jullie hebben alle verwachtingen waargemaakt.   Super bedankt voor alles.


Tijmen &  Marije

Bij deze willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van een top feest. De goede mix van diverse muzieksoorten zorgde voor een feestelijke sfeer en volle dansvloer. Onze speciale dank aan de DJ


Marike &  Jaap

Ontzettend bedankt voor de fantastische feestavond afgelopen zaterdag. Het was de perfecte afsluiting van onze bruiloft! We vonden het heel bijzonder dat uiteindelijk iedereen van jong tot oud aan het dansen was. Dat hadden we niet verwacht! We hebben veel complimenten gekregen over de muziek. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij feestjes in de toekomst!   Nogmaals bedankt voor een top avond en een top feest!


Copyright Party fever entertainment