Extra opties mee te boeken met onze showsSpiegelbol

Een spiegelbol is een bol vol kleine spiegeltjes die d.m.v. het draaien van de motor en het aanlichten van de spiegeltjes een indrukwekkend effect creëert. 


De motor zorgt ervoor dat de spiegelbol heel langzaam draait en met het aanlichten wordt er licht gereflecteerd waardoor de draaiende spiegeltjes mooi tot hun recht komen. Een indrukwekkend effect dat op muren en plafond zichtbaar is. 

  €25.- per stuk

Par lampen

Par lampen zijn bedoeld om zalen, muren en/of objecten sfeervol aan te lichten in iedere gewenste kleuren combinatie. 


De parren kunnen statisch branden en per lamp worden gedimd en ze kunnen op de muziek mee knipperen. D.m.v. kleuren filters kunnen de lampen stuk voor stuk in de gewenste kleur worden aangepast.

Een par set kan gemakkelijk overal worden geplaatst, met de bijgeleverde statief en de balk waaraan de par spots zijn bevestigd kunnen deze in iedere gewenste hoogte en stand worden gedraaid en gekanteld. Door de spots goed te richten kan een mooi effect in de zaal, op het object en/of de muur worden gecreëerd.  


Par spots zijn eigenlijk onmisbaar bij drive- in shows, standaard zitten dan ook bij onze drive-in shows 2 parren sets (2 x 4 spots op statieven) inbegrepen (m.u.v. de budget show) 


Om zalen, muren en/of objecten nog eens extra sfeervol aan te lichten zijn extra par spots een aanrader.


Extra par sets zijn bij onze drive-in shows mee te boeken per set (1 set = 4 spots op statief)


  €65.- per stuk  (set van 4 lampen op statief + besturing)


Multi color lasershow

Een Multi color lasershow is een indrukwekkende aanvulling omdat deze een onuitwisbare indruk achterlaat op het netvlies van de toeschouwer. 

Dankzij de meerkleurige stralen ontstaat er een prachtige lasershow van gekleurde effecten waaronder stralen, waaiers, cilinders en vlakken in groen, rood en geel. Het publiek zal vrijwel direct in de ban zijn van de vele meerkleurige effecten die deze lasershow weergeeft. 

Bij een lasershow is een rookmachine echt een must, dit omdat dankzij de rook de lasershow pas echt goed tot zijn recht komt en het dan een waanzinnig effect levert. Een lasershow zonder rookmachine is absoluut niet mooi. 

  €60.- per stuk


Vloerspots

Vloerspots zijn bedoeld om muren en/of objecten sfeervol aan te lichten in iedere gewenste kleur

  €30.- per set van 2


Derby lichteffect

De Derby is een standaard lichteffect dat 2 x 8 verschillende kleurstralen geeft die mee dansen/bewegen op de muziek, een heel leuk lichteffect bij drive in shows. 

Standaard zitten er 2 Derby's bij de meeste van onze drive-in shows inbegrepen, (m.u.v. de budget en basis show) maar deze zijn eventueel nog extra bij te boeken voor een nog groter disco effect.

Ons advies: Voor een leuke opvallende lichtshow adviseren wij de combinatie van 2 van deze Derby's samen met 1 van de luxere lichteffecten "De Stormbird" 

  €30.- per set van 2

Stormbird lichteffect

Een luxe lichteffect dat zeer breed door de zaal verspreid veelkleurige patronen/figuren prachtig projecteren.


De patronen van dit mooie lichteffect dansen op de muziek mee wat een heel leuk effect door de zaal zal geven.

  €35.- per stuk


Bellenblaas machine

Een bellenblaas machine geeft honderden bubbels die door een ventilator de zaal in worden geblazen.


Dit romantische effect wordt dan ook vaak bij geboekt op bruiloften voor bv. de openingsdans van het bruidspaar, dit is ook de reden dat wij dit effect in vrijwel al onze bruiloft shows hebben opgenomen.

Omdat wij voor de bellenblazers gebruik maken van hoogwaardige vloeistoffen zal het ook niet vlekken op kleding en de dansvloer niet glad maken.

  €35.- per stuk

2 x Scanner - bewegende lichteffecten

Een scanner is een lichteffect dat doodmiddel van een bewegende spiegel diverse vormen en kleuren door de zaal projecteert.


Men vindt dit lichteffect vaak terug in discotheken waar dit (wanneer er 2 of meerdere worden gebruikt) een spectaculair effect geeft.

  €60.- per set van 2


Rookmachine

Rookmachines worden gebruikt om een lichtshow meer expressie te geven. Het gebruik van rook zal de stralen licht die de lichteffecten van de drive in show produceren nog beter en mooier zichtbaar maken.


Doordat wij gebruik maken van de duurste vloeistoffen voor deze rookmachines zal men ook geen benauwdheid of stank ervaren, iets wat vroeger een veelgehoorde klacht van rookmachines was.
  €30.- per stuk


Stroboscoop - Felle en snelle flitsen 

Een stroboscoop (ook wel flitser genoemd) is een typisch zeventiger jaren lichteffect.


Dit effect geef snelle flitsen met een zeer felle lichtsterkte. Door de zaal donker te maken kan hiermee de illusie worden gewekt dat de mensen schokkerig bewegen/dansen.

Dit licht effect is af te raden voor mensen met migraine en epilepsie.

  €30.- per stuk


Sterren decordoek

Een sterrendoek is een zeer welkome aanvulling op een drive in show.


Het sterrendoek is een zwart doek achter de dj/show met vele gekleurde lampjes die gedimd of fel kunnen branden en ook op de muziek een prachtig bewegend lichtspel kunnen geven.
  €75.- per stuk 


Blacklight 

Een blacklight laat wat wit van kleur is oplichten in een bijzondere paars/blauwe tint.


Blacklight, wie kent het niet, het werd vaak gebruikt in de jaren 70/80 in discotheken. Bijna alles wat wit van kleur is wordt opgelicht in een wel heel bijzondere paars/blauwe tint.

Witte kleding en zelfs tanden en ogen moeten eraan geloven en lichten blauw/paars op, een heel leuk effect om met een dj drive in disco show mee te huren.

Onze Blacklights zijn zeer sterk (400 watt) en hebben daarom een ver bereik van 20 meter zodat ook de gasten verder in de zaal hun oplichtende witte kleding, tanden en ogen niet kunnen verbergen.
  €30.- per stuk


Sneeuwmachine

De sneeuwmachine produceert kleine witte dwarrelende vlokjes die lijken op sneeuwvlokjes, als de vlokjes de grond raken zullen deze weer verdwijnen.

Een geweldig leuk effect om een gezellige wintersfeer mee te creëren, met name een bijzonder leuke toevoeging bij onze Kerst drive in shows en de apres ski (skihut) shows.

Omdat wij de beste en duurste vloeistoffen gebruiken zal er weinig tot geen overlast ontstaan bij het gebruik van de sneeuwmachine.
  €45.- per set van 2 


Copyright Party fever entertainment