Neem contact met ons op


Disclaimer

Copyright: www.Partyfever-entertainment.nl. Het auteursrecht op al het beeldmateriaal op de "Partyfever- entertainment" internet site (alle pagina\'s vallend binnen het domein www.Partyfever-entertainment.nl berust bij Party fever entertainment.


Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Party fever entertainment informatie (teksten, beelden, geluid daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.


Linken en refereren naar de "Partyfever-entertainment.nl Online" internet site mag wel.Het is echter uitsluitend toegestaan te linken met de URL http://www.Partyfever-entertainment.nl , maar niet binnen een frame van een andere website.

Het auteursrecht op al het internet technische materiaal op de "Partyfever-entertainment" internet site (alle pagina\'s vallend binnen het domein www.Partyfever-entertainment.nl) berust bij Party fever entertainment.


Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming Party fever entertainment. internet technisch materiaal (flash, html-codes, CGI, CDE scripts en modules daaronder begrepen) via elektronische of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.


Copyright Party fever entertainment